Disco

Diskografie:

Alba:

2000 – Jižní  Pionýři / Live in Pardubice / Audio tape

2003 – Jižní  Pionýři / Three Stars / CD LP

2006 – PIO SQUAD / Punk Is Dead / CD LP

2008 – PIO SQUAD / Interview / CD LP

2016 – PIO SQUAD / Stromy v bouři / CD

Singles / EP´s / Features:

2001 – Není Pozdě / Klan nr.19 / Polská kompilace / Jižní Pio

2001 – Noc a Den, Odpočinek / Lyrik derby vol. 1 / Kompilace / Jižní Pio

2001 – Výdech / K. O. Kru vinyl single / K. O. Kru feat. Delebre

2002 – P.I.O. / From Amsterdam to Praha / Kompilace / Jižní Pio

2003 – Vynil EP k albu Three stars / Jižní  Pio

2004 – Potřeby + Hledáme lásku remix / 10´vinyl single / Jižní Pio

2005 – To je to co chceš?! / Nejbr hip hop mix vol. 1 / Kompilace / Jižní Pio

2006 – Dělej si co chceš / Nejbr hip hop mix vol. 2 / Kompilace / Pio Squad

2007 – Musíme Jet / Vinyl EP / Pio Squad

2007 – Povídali, že mu hráli / Beat Apetit / Jaro Cossiga feat. Pio Squad

2007 – Všechno zlý je k něčemu dobrý / Panoptikum / LA4 feat. Pio Squad

2007 – Díky / Život napsal sám / Jay Diesel feat. Pio Squad, Indy

2008 – Urob Si Sam / Nepochopeny / Wulgarny Luzer feat. Eurodel

2008 – Turista / Funkčný veterán / VEC feat. Pio Squad

2008 – Doplněk / E. M. O. / L. D. feat. Efko

2008 – Já Tam Byl / 20ERS / Kompilace / Pio Squad feat. Jarek Nohavica

2009 – Stoj si za tým, čo si; Kopa šrotu / Dual Shock / Moja Reč feat. Pio Squad

2009 – Poplach / Armygedon / JSM feat. Eurodel

2009 – CDRW / More / Sporto feat. Eurodel

2009 – Kolega Análny / Zvieraci Inštinkt / Zverina feat. Efko (Promiskuito)

2009 – Pluj Na Mňa! / 11:55 mixtape / Roman Zámožný feat. Promiskuito

2009 – Reprezent / Straight feat. Efko

2009 – Nehnevaj Ma Dievča / Promiskuito

2010 – Až budeš sama / Mt.Emerest / Emeres feat. Pio Squad

2010 – Klobouky / KMBL / Indy feat. Pio Squad

2011 – Hned Teď / Grand Prix / DJ Enemy feat. Pio Squad

2015 – Čalantika

                                                                                  

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *