Disco

Diskografie:

Alba:

2000 – Jižní  Pionýři / Live in Pardubice / Audio tape

2003 – Jižní  Pionýři / Three stars / CD LP

2006 – PIO SQUAD / Punk Is Dead / CD LP

2008 – PIO SQUAD / Interview / CD LP

2016 – PIO SQUAD / Stromy v bouři /CD

Singles / EP´s / Features:

2001 – Není Pozdě / Klan nr.19 / Polská kompilace / Jižní Pio

2001 – Noc a Den, Odpočinek / Lyrik derby vol. 1 / Kompilace / Jižní Pio

2001 – Výdech / K. O. Kru vinyl single / K. O. Kru feat. Delebre

2002 – P.I.O. / From Amsterdam to Praha / Kompilace / Jižní Pio

2003 – Vynil EP k albu Three stars / Jižní  Pio

2004 – Potřeby + Hledáme lásku remix / 10´vinyl single / Jižní Pio

2005 – To je to co chceš?! / Nejbr hip hop mix vol. 1 / Kompilace / Jižní Pio

2006 – Dělej si co chceš / Nejbr hip hop mix vol. 2 / Kompilace / Pio Squad

2007 – Musíme Jet / Vinyl EP / Pio Squad

2007 – Povídali, že mu hráli / Beat Apetit / Jaro Cossiga feat. Pio Squad

2007 – Všechno zlý je k něčemu dobrý / Panoptikum / LA4 feat. Pio Squad

2007 – Díky / Život napsal sám / Jay Diesel feat. Pio Squad, Indy

2008 – Urob Si Sam / Nepochopeny / Wulgarny Luzer feat. Eurodel

2008 – Turista / Funkčný veterán / VEC feat. Pio Squad

2008 – Doplněk / E. M. O. / L. D. feat. Efko

2008 – Já Tam Byl / 20ERS / Kompilace / Pio Squad feat. Jarek Nohavica

2009 – Stoj si za tým, čo si; Kopa šrotu / Dual Shock / Moja Reč feat. Pio Squad

2009 – Poplach / Armygedon / JSM feat. Eurodel

2009 – CDRW / More / Sporto feat. Eurodel

2009 – Kolega Análny / Zvieraci Inštinkt / Zverina feat. Efko (Promiskuito)

2009 – Pluj Na Mňa! / 11:55 mixtape / Roman Zámožný feat. Promiskuito

2009 – Reprezent / Straight feat. Efko

2009 – Nehnevaj Ma Dievča / Promiskuito

2010 – Až budeš sama / Mt.Emerest / Emeres feat. Pio Squad

2010 – Klobouky / KMBL / Indy feat. Pio Squad

2011 – Hned Teď / Grand Prix / DJ Enemy feat. Pio Squad

DISKOGRAFIE:

JIŽNÍ PIONÝŘI / THREE STARS / LP / 2003

    

1. Intro

2. P.I.O. (rmx)

3. Tolik co říct feat. Questablist crew

4. Pank 3:1 feat. Wladimir 518

5. Černá minuta V+W

6. Resumé

7. Z hnoje květ

8. Cuttin News feat. DJ Richard

9. ResuMezihra

10. Děláme všechno pro to, aby’sme se měli líp

11. Nemohou dobře psát

12. Cesta z města

13. Hledáme lásku feat. František Kop

14. Outro

JIŽNÍ PIONÝŘI / POTŘEBY / SINGLE / 2004

1. Potřeby

2. Hledáme lásku Remix

                                             

PIO SQUAD / PUNK IS DEAD / LP / 2006             

1. Pio 2100 feat. De Puta Madre   

2. Bez Tebe

3. Punk Is Dead

4. Loco Lingo feat. De Puta Madre

5. Sex, Auta, Prachy a Rap                                                                                           

6. Muzika

7. Pravda Vs. Fikce

8. Grandmental

9. Chvátám                      

10. Rap o Rapu

11. Sami Sobě Si

12. Pio Mezi Tím

13. Čistý Stav I.

14. Čistý Stav II.

15. Muzika Remix feat. Orion

16. Pio Planeta

                                                

  

PIO SQUAD / MUSÍME JET / EP / 2007

1. Bez Tebe

2. Loco Lingo – DJ Mike Trafik Remix

3. Muzika

4. Dělej si co chceš

5. Musíme Jet

6. Má milá feat. Dannie

                                            

PIO SQUAD / INTERVIEW / LP / 2008

1. De Puta Madre Intro

2. Pro Mý Lidi

3. Život feat. Vec   

4. Rádio Míč – Neděle

5. Co Si Zasel feat. Smif N Wessun

6. Rodina

7. Přítel feat. LA4

8. Studio – Pondělí

9. Hra feat. Dannie, Moja Reč

10. Šmírák – Úterý

11. Zejtra feat. Zverina

12. Šampion

13. Fanda Franta – Středa

14. Fanda Rapu

15. Party U Koneva – Čtvrtek

16. Pamatuju

17. Koupelna – Pátek

18. Já

19. Dávno Už To Znám feat. Čistychov, Slipo

20. Koncert – Sobota

21. Chtěl bych

22. Patřím

23. Království

                                                                                  

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *